Thursday, November 8, 2012

Seiklusi kasiinost ja mujalt

Casino


bromance

Nancy &Matt

Capricorn- employees of the month

Mari


Roadtripin


Meie kitsu,ilus kitsu
Simon

Our city

Hey houu alll thee party peoplee in Estooniiaaaa !!!
Meie lähme homme Margaret Riverisse ! Mis tähendab, et rohkem me see nädal ei töööta ! Feels so goooood !
Oeh jälle jäi pikk vahe sisse, koguaeg mõtlesin, et nüüd kirjutan aga nii palju teisi asju tuli alati ette. Raske on nüüd kõike meenutada mis me vahepeal tegime, sest me oleme üsna tegusad olnud.
Pooleli jäin ma kuskil seal kus me juba siia kolinud olime ja meil oli auto ja elu oli ilus.
Siin elame siiamaani, kõik on endiselt tore, peale selle, et meie maja omanik käis vahepeal salaja maja vaatamas ja me saime kirja mis ütles, et kõik on väga pettunud, sest me olevat nende vaibad ära rikkunud ja naabrid olevad kaebanud, et me oleme liiga valjud õhtuti. Ou well, me üritame maja ilusaks teha, aiaga siin poisid juba tegelesid ja viime oma elu tagaaeda, et me nii valjud ei oleks siin naabrite akna all J
Jah, me oleme hästi vahvad olnud ja meil oli suur nädalavahetus väljas. Kutsusime Marguse ja Mari siia ja ash oli oma sõbrannaga ja simon ja meie sannuga, tegime siin soojenduse ja siis läksime linna peale. Esimest korda elus läksime kasiinosse, sest siin on 18 aastastel juba lubatud sinna minna niiet yeah. Täiega äge oli, nendeks 10ks minutiks mis kasiinos olime, sest üks hetk otsustasid sander ja margus majast välja vetsu minna ja nad ei saanud pärast enam sisse niiet me vahetasime kohta ja läksime kuhugi baari, mis oli ka nõme, sest margus üritas minuga tantsida ja meid visati sellespärast välja, need mõistavad kes teavad kuidas margus tantsib J . Proovisime veel ühte ööklubisse sisse saada aga margus olevat liiga purjus niiet otsustasime takso võtta ja kodus edasi chillida. Enne kui me selleni jõudsime, tahtsime vetsu minna ja leidsime mingi ukse mis oli lahti, läksime sisse ja leidisime ennast suurest konverentsihoonest. Teised läksid vetsu ja me Simoniga jäime sinna ringi uudistama, nägime ilusates kleitides ja ülikondades inimesi saalist väljumas ja üks hetk nägin ma lauda kus olid nimesildid peal. Kuna kell oli juba päris palju siis olid alles sildid inimestest kes kohale tulnud polnud niiet me otsustasime võimalust kasutada. Simon kahtles veel hetkeks ja juba valisimegi endale viis nime ja jagasime laiali. Nii saime me Capricorni ( pole aimugi mis firma see selline on aga tundus suur pidu ) firmapeole, bänd mängis ja rahvas tantsis. Istusime mingisse lauda, Simon kasutas kohe võimalust kui kelnerit nägi ja tellis õlleringi. Päris hea, kõik tasuta, tegime tanstse ja möllu ja kõik oli megavahva. Päris hea lõpp õhtule linnas mis tundus väga valesti minevat. Keegi olevat suitsunurgas Marilt küsinud, et mis tööd ta capricornis teeb, õnneks Mari vingerdas sellega välja, et „ Let’s not talk about work tonight, tonight we party !“
Kui seal kinni panema hakati läksime rivis välja, taha vaadates nägin Simonit kõigilt tee peale jäävatelt laudadelt jooke sülle kogumas :D Kiirendasin sammu ja läksime suurde koridori, aga kuna me jookidega välja ei saanud ja margus ja sander juba läksid ees välja pidime kolmekesi kõik ära jooma, pakkusime turvadele ka ja kustusime koju peole aga neil oli alles vahetuse algus L
Koju jõudes oli siia jõudnud ka Fredrik kes alles töölt tuli ja siin me chillisime edasi umbes 6ni hommikul, või no vähemalt tugevamad meist- margus, simon ja mina. Sander nagu ikka veeti juba taksost kahe inimese vahel otse voodisse. Margusel ja Simonil läks siin väikseks madinaks korra aga kõik on tänaseks lahenenud.
Margus pakkis öösel koju ja magas terve järgmise päeva. Me läksime teistega randa, väga kahtlane ilm oli aga lained olid megalahedad ja suuuured. See tuletab meelde ühe hetke kui Fretsiga lainetes möllasime ja ma kuskilt kaugelt koos lainega talle otsa lendasin ja te oleks pidanud ta nägu nägema, ta oli nii kindel,et ma olen hai.
Sellega see nädalavahetus lõppeski, kodus üritasime ennast natuke kokku võtta ja koristada ja nagu ikka ajasime endale paar pizzat sisse.
Sellest järgmine nädal paranesime ja söime. Me endiselt sööme nagu metslased. Mingi päev käisime marguse, fretsi ja mariga freos, tahtsime nad sushit sööma viia aga see oli kinni niiet läksime ühte itaalia pleissi kus ennast vigaseks maksime aga hea oli J
Eelmine nädalavahetus võtsime rahulikult,kõik olid tööst väsinud ja me säästsime cashi, et homme Margaret riverisse minna. Oleme siin oma aias, tegime oldschool muusika õhtuid ja nautisime veini ja õlut. Meil on Margaret Riveris üks tuur kinni pandud, mis sisaldab nelja veiniistanduse külastust koos degusteerimisega, oliivi-shokolaadi-ja juuustuvabriku külastust, lõunat ja mida kõike veel. 105 $ nägu, but hey, free wine ! Me endiselt ei tea kus me magame aga selle pisiasjaga tegeleme kohapeal, halvimal juhul tudume oma väikses awtobusis. Aga täiega ootame juba minemist, saaks natuke näha ka austraaliat. Loodame endiselt känguru näha , lõpuukss !
Jaaa, mõnna aa nädalavahetusel käisime Danieli,Ashleigh ja Simoniga ikkagi sushit söömas, nii hea oli, söime puruks ennast ja õhtul tuli dan külla ja möllasime temaga siin veel.
Tööl oli päris kohutav nädal, selg valutab hullult, panime plaani paika, et millalgi peame siin kuhugi massage’i minema, ennast korda tegema. Aga nüüd on nelliii vaba päeva niiet rohkem ma tööst ei räägi. Lihtsalt kavatseme nautida nädalavahetust. Kahju ainult sellest, et Perthis on see nädalavahetus iga päev 25-30 kraadi ja Margaretis ainult 19-25... ja lubab natuke vihmaollust ka. Aga meil on vein, pole hullu. Seal pidi mingi jubesuur ja lahe koobas ka olema, seda tahame ka vaatama minna, plus imeilusad surfarite rannad. Ilmselt langeme pärast seda jälle miinustesse aga see on seda väärt, natuke puhuks oleks tööst vaja küll. Me pole siiani suutnud midagi säästa, sest koguaeg tulevad mingid suured kulutused ette ja oleme jälle nullis.
Sannu ja Simon nüüd plaanivad siin pokkerilauda valmistada endale. Sander nagu ikka juba fantaseerib teemal kuidas sinna võimalikult palju LED-valgusteid ümber, alla ja vahele toppida.
Täna õpetasime Simonile eesti keelt. Tal läks juba päris hästi, põhisõnad koos hääldustega on kirjas ja harjutab . Lubas, et kui marta ja kroon tulevad siis ütleb neile eesti keeles midagi ilusat J Üks harjutamisele kuuluv lause on „ Sa oled ilus naine“ niiet sorry kroon, kardan, et ilusad sõnad lähevad rohkem martale :D
Oootame mashi ja krooni avatud käte ja suurte südametega . Will be fun ! Kui ainult ei peaks koguaeg nii palju tööd tegema ja saaks midagi kõrvale ka panna lõpuks ja trippima minna !
Okei, ma arvan, et siinkohal ma lõpetangi, sest ma olen vahelduva eduga juba 2 tundi kirjutanud, seda niiet ma ei lõpeta kunagi kui ma nüüd ei lõpeta ja noored peavad nüüd beauty sleepi tegema minema ja homseks valmistuma.
Niiet adios fellas ja üritame oma „puhkusest“ ja sellest kuidas seal läks varsti kirjutada. Lubame, et teeme palju pilte ka, sest marta juba vingus, et ei ole piisavalt pilte. Teeme pilte.Eriti siis kui känguru leiame, kuigi meile räägiti, et ilmselt näeme enamasti surnud kängurusi teede ääres, sest nad jooksevad pidevalt autoteedele. Natuke kurb.
Aga edu teile kõigile seal ja igatseme teid !