Thursday, April 11, 2013

Helllooo our dear families and friends,

Annan vahepeal lühidalt teada kuidas meie elukesed edenevad.
Elame endiselt Eesti majas, läheb natuke edukamalt kui varem. Sannu teeb endiselt karjääri müügimaailmas, lihtsalt tal läheb veel paremini kui enne. Võime uhkusega öelda, et pärast 3-4 nädalat on Sander müükide poolest jõudnud oma firmas esikohale. Tundub, et poiss on oma kutsumuse leidnud, siinkohal täname kõik Rainist geenide üleandmise eest ;)
Ja Marta on ka supertubli, lühikese ajaga on ta suutnud hankida kaks poole kohaga tööd itaalia restoranides. Selle eest täname eelkõige Rucolat, kogemuse andmise eest ning Annet tubli töömesilase kasvatamise eest.
Kahjuks on halbu uudiseid Minu ja Krooni tootjatele, sest me oleme endiselt töötud lambad. Me oleme küll arenenud, tööintervjuudel käinud ja proovipäevadelgi aga millegiga oleme ikka kõik ära rikkuda suutnud. Nagu näiteks minu viimane proovipäev housekeepingu tööl, ühes hotellis. Kõik läks hästi kuni suutsin jutu sees mainida, et ega ma üle kahe kuu Adelaides ikka pole. Kindlasti tööandjale väga oodatud lause, õpeta mind välja ja siis kui tuleb esimene nädal mil ma natuke asju juba mõikama hakkan siis ma lähen juba ära ka, otsi järgmine. Ühesõnaga kallid vanemad te olete liiga ausa lapse kasvatanud.
Kroon on ka tubli olnud aga tema ebaõnnestumistes süüdistame ainult Adelaide'i. Ükspäev saatis Kroon 88 CV-d laiali ja vastused tulid maksimum 7st, enamik oli äraütlevas käändes.
Üldiselt veedame ikka oma päevi tööd otsides, tublimad tööd tehes ja süües. Adelaides hakkab külmaks minema, seetähendab, et vahepeal oli isegi ainult 20 soojakraadi ja me oleme hirmus. Meil pole soojasi riideidki niiet kauaks me siia jääda ei saa. Ometigi on ju palju odavam sõita soojemasse kliimasse kui riideid juurde osta.
Edasised plaanid on veel natuke ebaselged aga eks me põhjapoole ikka läheme ( loe sooojaaa). Ilmselt on sihtpunktideks Queensland või Darwin . Aga eks seda näeb juba siis kui cashid käes on.
Vahepeal oleme ikka natuke huvitamaid asju ka teinud, vahel väljas käinud ja endiselt toimuvad meie kodubaaris iga nädalavahetus bar nightid ning BBQ'd. Eelmine nädalavahetus toimus suurem üritus, Pub night. selle raames lendas kohale suur hulk Eesti juurtega inimesi ja nende sõpru kes mitte ühestki otsast Eestlased polnud. Toimus keskmine tantsu-ja laulupidu Adelaide moodi. Sellest siin allpool ka kaks videot, et te saaksite natuke osa meie siinsest elust ja Eesti maja baarist. Ning muidugi ka Tomi igaõhtusest fashionshowst.
Igatseme endiselt oma pere ja pisikesi tibusi, sõpru ja tuttavaid.