Sunday, August 26, 2012

The day after





Elu viis jälle nuudlite peale...
Our House, in the middle of the street..
Estonskid basseini ääres( mida näha pole )
Jõudmine billabongi kell 6 hommikul
Meie teise päeva algus...
Eile õhtul läksime hostelisse tagasi, Frets ja teised chillisid basseini ääres niiet liitusime nendega ja tegime mõned õlled, kogusime vanemate olijate käest infot selle kohta kuidas siin elu käib. Nägemine, et teisi musta tulvikuga inimesi on siin veel süstis natuke kindlustunnet :)


Daniel ja Luke, ehk siis need poisid couchsurfingust, kes meid endaga peaksid võtma kirjutasid meile vastu, et nad endiselt tahavad meid ja andsid oma aadressi, ütlesid , et me Perthist bussi peale läheks ja sinna tripiks. Meil pole muidugi aimugi kust mingid bussid üldse lähevad ja enda praegust asukohta teame ka päris üldiselt, me oleme nimelt Northbridge'l aga kuhu me siit minema peame ??
Hostelist kolisime välja niiet nüüd elame oma seljakottide otsas mis omakorda tähendab, et meie liikumiskiirus on 3 korda aeglustunud ja pikad retked, ei tule enam kõne alla. Billabongist Mcdonaldsisse trippimine oli juba üsna rets ja see on siin muidu 5 min teekond ...
Sannu sai omale aussi numbri juba, mulle peab mingi eraldi vidina tellima, sest mu telefon on erivajadustega. Jama on selleks, et kõige tellimiseks, ka tax file number'i saamiseks on vaja kindlat aadressi ja pangakonto avamiseks on vaja aussi numbrit, mille jaoks on vaja aadressi. Keeruline. Loodame, et Dan ja Luke on normaalsed mehed ja lasevad meil nende aadressi kasutada, et me oma asjad sealt hiljem kätte saaks.

Nüüd uurimegi veits maad siis lähme panka otsima ja Dan'i ja Luke'i elamist leidma.
Lisan meie suurtest saavutustest mõned pildid ka :)


No comments:

Post a Comment