Wednesday, August 29, 2012

Elus ja koduga



Jäääooo,
Jäin pooleli seal, kus Luke'i ja Dan'i kodu otsima läksime. Niisiis sõitsime bussiga tund aega kuhugi äärelinna poole ja jõudsimegi kohale. Muidugi teepeal inimesed aitasid jälle nii nagu oskasid. See on uskumatu, kui armsad kõik siin on , tahaks lihtsalt kallistada kõiki !!
Ühesõnaga, jõudsime siis kohale ( pildid lisan ka ) Dan võttis meid vastu, kena väike maja, saime täiesti oma toa, mis on superawesome. Aga kuna nad elavad seal kahekesi, ehk kaks poissmeest siis polnud keegi seal koristanud ikka mitu kuud. Esimene asi kui sinna jõudsime küsisime kas saame neid kuidagi aidata, et äkki koristame või midagi... Aga no muidugi nad ei olnud nõus, pole ikka vaja, tundke end nagu kodus, chillige. Lõpuks saime kaubale, et esimese õhtu saime me vähemalt süüa teha neile. Mis kahjuks ei tulnud väga hästi välja, sest õigeid koostisosi on siit raske leida.
Nii aga poisid on toredad. Mõlemad umbes 30. Me oleme Dan'i esimesed couchsurferid, ta on selline armas, üsna tagasihoidlik, me pole saanudki temaga väga chillida, sest tal on see nädal night shiftid ja ta läheb 2PM tööle ja tuleb alles 3AM tagasi. Ja tal on väga rets aksent, pool juttu jookseb mööda .
Teine tüüp on Luke, ta on umbes 50 inimest hostinud. Ülienergiline tüüp ja koguaeg weed'is.
Me jõudsime nende juurde esmaspäeval. rääkisime juttu, tegime neile süüa, õhtul võtsime Luke'iga mõned dringid ja käisime ta sõbra juures wifit varastamas. Eile magasime kogemata kella 14ni, ehk siis Dan'i me ei näinudki ja tal olid koerad kaasas keda ma hullult näha tahtsin aga just siis kui me ärkasime sõitis Daniel tööle tagasi. Luke'il on 3 kassi niiet Dan võtab koerad mõnel päeval nädalas kaasa, et nad üksteisega harjuks. Jube ilusad kiisud on. Eile käisime veel raamatukogus internetis, üritasime tööd leida ja elukohta. Õhtul tegime CV-d aussie stiili, homme saab need ehk välja ka printida. Veel üks tähelepanek, nägime Home & Away reklaami siin, see on täielikuks krimisarjaks muutunud, summer bay'd hullutavad tornaadod, üleujutused, tulekahjud ja lisaks kõigele on neil seal nüüd gängisõjad. Ja kõik surevad. Maaaaddneesss.
Täna ärkasime varem. Juba kell 13 :), äratus oli 10, aga me ei kuulnud midagi. Niisiis chattisime veits Dan'iga, lubas homme kutsad kaasa võtta . YEAH ! nüüd tõi meid mingisse suurde shopping centerisse, tegime pangakaardid, ma saan roosa kaardi :) Ainult sellepärast, et sander tegi musta ja ma ei saanud samasugune olla. Niiet nüüd saan roosa kaardiga kekutama hakata :)
A ja Tax File numberid on ka tehtud. Kui nüüd ainult minu telefoni vidina ja numbri ka saaks oleks asjaajamised enam vähem aetud. Siis oleks tööd vaja ja elukohta. Ma olen juba kahte kohta kirja saatnud aga siin peab umbes 20 sse saatma, et oleks lootus ühest kiri vastu saada. Sander on viite kohta kirjutanud ja ühe korteri kohta saatis ka kirja.
Mis veel, mis veel.
Ma ei tea kui kauaks siia jääme, mõtlesime, et oleks viisakas vähemalt reedel ära pakkida siit aga Dan juba kutsus meid laupäeval oma sugulase sünnipäevale ja ütles, et saab meid nädalavahetusel randa viia, Luke lubas oma surfilaudu ja kalipsosi laenata, kui tahame õppida, Ülicoool.
Ehk siis ma ei tea enam kauaks jääme.
Praegu peame poodi kappama, sest see siinn pannakse juba kell 5 kinni ja meil on kell juba pool 5.
Kahju, et kellegiga skype'ida ei saa, aga me saame netti tavaliselt siis kui teil on hommik ja kõik on tööl.
Kokkuvõttes on üsna nõme kodutu olla, tahaks oma pleissi ja tööd , siis oleks kõik enam vähem okei. Muidu siin on kena. Aga külm , tõsiselt, õhtul läheb ülijahedaks, no nagu eestis praegu. Aga meil pole ju soojasi riideid kaasas :) Me köhime ka endiselt ja nuuskame ringi. Ega sellise ilmaga terveks ei saagi.
Olge muskad !!!




Meie pleiss ehk Dan'i ja Luke'i kodu
Meie tänav - Romeo road


Scott'i juures netti vargastamas, ja see pleiss oli tal õues, terrassil

Siis kui me voolu tahame.


1 kolmest, Farty

No comments:

Post a Comment